Indsamling til skolestart

Ved opstart af hvert skoleår i juni mdr. er der brug for et beløb til at dække udgifterne til indkøb af udstyr, herunder uniformer, sko, bøger, tasker og øvrige materialer. Hver pakke koster ca. 350 kr.

https://www.collectpay.dk/ai/skolestart

Elektrikkeruddannelse

Der mangler ca. 285000 for at få den nye afdeling af skolen færdig. Har du en mulighed for at hjælpe med lidt eller meget? Tryk her for at hjælpe med et hvilken som helst beløb

https://www.collectpay.dk/ai/teknisk-skole

Den tekniske skole under GTSSS
Den tekniske skole er et længe ventet tilbud til drengene fra børnehjemmene om at få en uddannelse der gør dem i stand til at kunne brødføde sig selv og deres familier. 

Fattige Coronaramte familier

Vil du være med til at støtte en fattig daglejer/landarbejder under Corona-krisen. GTSSS uddeler pakker med mad der består af 10 kilo ris, 1 kilo Dall, 1 kilo olie, 1 kilo salt, 1 kilo løg og 1 sæbe. hver pakke koster kr. 75,00.

Giv en gave her. https://www.collectpay.dk/ai/Sponsor-landarbejder

En mand med en vision

Biskop Jacob Marineni har en meget speciel historie. Han blev født i 1971 af forældre med en stærk hindutradition. Som 8 årig var han ved at dø af leukæmi, men i et syn mødte han Jesus og oplevede en guddommelig helbredelse. Hverken han eller forældrene kendte noget til Kristendommen eller til Jesus, men fik kontakt med en præst som fortalte dem evangeliet om Jesus Kristus.

Udsættelse af generalforsamling 2020

Generalforsamlingen for 2020 er udsat fra den 25. april til den 27. juni 2020. Der er sendt mail og brev til alle medlemmer, og det er offentliggjort på vores hjemmeside og på Facebook.

Projekt 1000 sponsorbørn

Der er omkring 42 millioner mennesker, der bor i slumkvarterer i Indien, hvilket er det største antal i hele Asien. I disse slumkvarterer dør der et barn for hvert 15.sekund. Dvs. at der dør 2 millioner børn, hvert år, i slumkvartererne alene.

Grace Children Home:
GTSSS
 startede Grace Children Home i Hyderabad i 2014.


Biskop Jacob: "Ved Guds nåde og hjælp fra kristne brødre og søstre, har projektet udviklet sig fra, at vi havde beskedne 60 børn, da vi startede, til at vi i dag har omkring 1200 børn, som bor på børnehjemmet i Hyderabad." 

Støt os

Agape Indien Danmark har til formål at støtte arbejdet i Indien ved at informere, inspirere og opfordre til at støtte arbejdet både i forbøn og økonomisk.

Det er et arbejde, der når dybt ind i vore hjerter og som vi ønsker at dele med andre... 

Mobilpay

 

Agape Indien Danmark

Foreningen, Agape Indien, der blev stiftet i 2011, er en fælleskirkelig forening, der har til formål at støtte den indiske missions- og hjælpeorganisation ”Gospel for Tribal Social Service Society” (GTSSS), der blev grundlagt i 1994 af den indiske pastor Jacob Marineni.