Nyhedsbrev Juli 2019

Agape Indien Danmark flytter på Bibelcamping

Mød os på følgende sommercamps 
Agape Indien er på to sommercamps i år, dels Sommercamp i Mariager og dels Sommeroase i Horsens.

I den forbindelse vil vi gerne spørge om der er nogen af Agape Indiens medlemmer der er på Sommercamp i Mariager i år, og som kunne tænke sig at give nogle timer en dag eller to i løbet af campen. Ring til Ege Rasmussen tlf.: 53546215 eller Gert Svendsen tlf.: 20581777. Vi glæder os rigtig meget til at møde nuværende og kommende sponsorer. Vi arbejder videre med at få 1000 sponsorer i Danmark til børn fra børnehjemmet i Hyderabad.

 

Jacob kommer igen til Danmark i september

Biskop Jacobs besøg i Danmark
Som tidligere skrevet så kommer Biskop Jacob igen til Danmark fra den 21. september til den 29. september, hvor han har møder rundt i landet. Mødeplanen kan ses her.

Han vil være:

I Jylland fra den 21. til den 23. begge dage incl.

Kontaktpersoner Jens Egon Lodahl, 20468494 eller Ulla Jensen, tlf. 22251537
 

På Sjælland fra den 24. til den 27. begge dage incl.

Kontaktperson Gert Svendsen, 20581777
 

På Bornholm fra den 28. til den 29. begge dage incl.

Kontaktperson Steffen Andersen, tlf. 53383050

Vil I gerne i jeres menighed møde Jacob, så giv os en melding. Ring til kontaktpersonen eller skriv til AID på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der vil komme en kalender på www.agapeindien.dk som fortæller hvilke kirker m.m. som Jacob vil besøge.

 

En rejse til Indien

Rejsen til Indien 2020
Der er stadig enkelte pladser tilbage til en fantastisk rejse til Indien. Den kommer til at forgå ca. fra perioden den 20. februar til den 2. marts, og prisen er ca. 11000.
Kontakt Gert Svendsen 20581777 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrev December 2019

Formandens hjørne:

Kære medlem og sponsor i Agape Indien Danmark.

Luk. 2, 10-14. Men englen sagde til dem: »Frygt ikke! Se, jeg forkynder jer en stor glæde, som skal være for hele folket:  I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren.  Og dette er tegnet, I får: I skal finde et barn, som er svøbt og ligger i en krybbe.«  Og med ét var der sammen med englen en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang: Ære være Gud i det højeste og på jorden! Fred til mennesker med Guds velbehag!

 Det er snart jul, og vi fejrer at Kristus kom til verden for at frelse enhver der tror på ham. Intet kan blive større, og intet kan blive mere vigtigt at få fortalt andre mennesker. Derfor er det så vigtigt at også det indiske folk får lov til at møde budskabet om ham som er verdens frelser. 

Læs mere …

Nyhedsbrev Oktober 2019


Tak fra Biskop Jacob

Velsignet den mand, som stoler på Herren og tager sin tilflugt hos ham.
(Jeremias 17,7)
 
Se følgende link https://gtsss.co.in/link/?p=246
 
Gud tak for at jeg er kommet godt tilbage til Indien d. 1. oktober 2019. Min kone Elizabeth og min familie i GTSSS er glade for at få mig hjem igen. En inderlig tak til alle præster, ledere og alle mine kære venner for deres gæstfrihed og venlige omsorg, mens jeg var i Danmark.

Læs mere …

Nyhedsbrev Juli 2019

Agape Indien Danmark flytter på Bibelcamping

Mød os på følgende sommercamps 
Agape Indien er på to sommercamps i år, dels Sommercamp i Mariager og dels Sommeroase i Horsens.

Læs mere …