Nyhedsbrev Marts 2021

Generalforsamling 2021

 

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Agape Indien Danmark lørdag den 24. april kl. 14. Nærmere vil tilgå efter den 27. marts.

 

På bestyrelsens vegne

Gert Svendsen

Formand

 

Fra Biskop Jacob

Læs mere …

Ekstraordinært nyhedsbrev Februar 2021

Kære sponsorer og medlemmer af Agape Indien Danmark (AID)

Forleden dag fik vi dette nyhedsbrev fra Jacob, og selv om det ikke er ret lang tid siden, I har hørt fra os, vælger vi at sende dette her ud som et ekstraordinært nyhedsbrev.

Her beskriver Jacob selv hans situation, og samtidig er der en stor tak for de midler, der er sendt indtil nu.

På baggrund af dette nyhedsbrev ændrer vi nu månedens indsamling for februar-april til at være en hjælp til nye senge på børnehjemmene. I kan støtte her på dette link. Se mere på vores hjemmesider her.

På forhånd tak.

Gert Svendsen
Formand

 

Fra GTSSS Indien

Læs mere …

Nyhedsbrev Februar og Marts 2021

 

 Kære sponsorer og medlemmer af Agape Indien Danmark (AID)

 

Velkommen til denne måneds nyhedsbrev. Der er et vidnesbyrd fra en ung mand fra børnehjemmet i Manuguru, (som vi besøger, når vi er i Indien) samt sidste nyt omkring Jacob og Elizabeth. Desuden er der nye tiltag fra Agape Indien Danmark. 

Velkommen til. 

På Agape Indien Danmarks vegne.

 

Fra Jacob

 Et vidnesbyrd fra børnecenteret i Manuguru:

Læs mere …

Nyhedsbrev Januar 2021

 

Kære sponsorer og medlemmer af Agape Indien Danmark (AID)

Godt nytår

Bestyrelsen for Agape Indien Danmark (AID) vil hermed gerne ønske alle medlemmer og sponsorer et rigtig godt og velsignet nytår. Tak for året der er gået. Det har været et meget specielt år, også for os. Det var året hvor vi havde en fantastisk tur til Indien, og nåede lige hjem inden Coronaen lukkede alle landegrænser. Det var året hvor vi skulle have været rundt med Jacob i en lang række menigheder, men hvor de hele blev aflyst. Men det var også året hvor Gud mindede jer om at der var nogle der havde det værre end os andre. Derfor kunne vi sende næsten 1,17 mio. til Indien, til arbejdet i GTSSS, blandt nogle af de fattigste i Indien, herunder støtte hjælpe med til at støtte uddelingen af mad til de coronaramte.

Vi vil gerne fra bestyrelsens side sige alle medlemmer og sponsorer en meget stor tak for at I har stået bag arbejdet, både i direkte støtte men også i forbøn.

 

 Jacob har fået Corona

Så ramte Coronaen også Jacob og Elisabeth. I Fredags kom meldingen om at de var blevet testet positive,

Læs mere …