Nyhedsbrev Januar 2021

 

Kære sponsorer og medlemmer af Agape Indien Danmark (AID)

Godt nytår

Bestyrelsen for Agape Indien Danmark (AID) vil hermed gerne ønske alle medlemmer og sponsorer et rigtig godt og velsignet nytår. Tak for året der er gået. Det har været et meget specielt år, også for os. Det var året hvor vi havde en fantastisk tur til Indien, og nåede lige hjem inden Coronaen lukkede alle landegrænser. Det var året hvor vi skulle have været rundt med Jacob i en lang række menigheder, men hvor de hele blev aflyst. Men det var også året hvor Gud mindede jer om at der var nogle der havde det værre end os andre. Derfor kunne vi sende næsten 1,17 mio. til Indien, til arbejdet i GTSSS, blandt nogle af de fattigste i Indien, herunder støtte hjælpe med til at støtte uddelingen af mad til de coronaramte.

Vi vil gerne fra bestyrelsens side sige alle medlemmer og sponsorer en meget stor tak for at I har stået bag arbejdet, både i direkte støtte men også i forbøn.

 

 Jacob har fået Corona

Så ramte Coronaen også Jacob og Elisabeth. I Fredags kom meldingen om at de var blevet testet positive,

og de er nu isoleret på compounden i Khammam. De har det ikke særlig godt, og Elisabeth er med sin sygdomsmæssige baggrund i højrisikogruppen. Tak om I vil være med til at bede for dem, bed om at Gud vil beskytte dem gennem sygdommen, og at arbejdet ikke må gå i stå, men at andre må tage ansvar.

 

 Indberetning til skat

Vi har nu sendt årsopgørelser ud til alle medlemmer og sponsorer der på en eller anden måde har støttet arbejdet i AID gennem 2020. Dem der modtager det med alm. post vil nok gøre det i løbet af den kommende uge. Vi har indberettet gaver for alle vi har cpr.nr. på, og skrevet til dem vi ikke har cpr.nr. på. Skulle du ikke have modtaget en årsopgørelse, eller er der fejl i den, så kom endelige tilbage. Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så kan retter vi det til.

 

Bliv sponsor i Agape Indien Danmark

En af vores store opgaver, er at hjælpe børnehjemmet i Hyderabad. Det kan gøres på to måder:

Støt et konkret barn. Det koster kr. 250 pr. mdr. Vælger du det, får du et navngivent barn, og mindst en gang om året, vil du få et brev fra vedkommende.

Du kan også vælge at give til børnehjemmet i Hyderabad, og derigennem støtte, at op mod 1200 børn hver dag får mad, tøj, undervisning og ophold, og ikke mindst ordet om frelsen i Kristus.

Vælger du et navngivent barn, får de selvfølgelig også mad, tøj m.m.

Gå ind på vores hjemmeside her, og tilmeld dig. Efterfølgende sender vi så billeder og oplysninger om det enkelte barn. Sponsoratet gælder til barnet er 18 år. Fortsætter det på sygeplejeskolen eller teknisk skole, vil du blive spurgt om du vil forlænge.

Samtidig har vi også en række præstefamilier og en række sygeplejersker som vi søger sponsorer til. En præstefamilie koster kr. 550 pr. mdr. (bliv sponsor for en præstefamilie her). og en sygeplejerske koster kr. 325 pr. mdr. (støt en sygeplejersker her). Vælger du en sygeplejerske, gælder sponsoratet så lang tid hun studerer, fra 3 – 5 år.

 

Jacob til Danmark 2021

Som det ser ud lige nu, forventer vi ikke at Jacob kommer til Danmark i 2021. Men ændre situationen sig bliver det nok kun et kortere besøg, hvor vi ligesom forrige år, er nogle få steder i landsdelene og laver nogle større fællesmøder.

 

Rejse til Indien 2022

Lige nu arbejder vi med at lave en tur til Indien i februar 2022. Har du lyst til at være med, så kontakt mig endeligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Turen vil vare 10-12 dage, og koster omkring 10-12000. 

 

Ha' en god og velsignet dag

Kærlig hilsen

Gert Svendsen