Nyhedsbrev Februar og Marts 2021

 

 Kære sponsorer og medlemmer af Agape Indien Danmark (AID)

 

Velkommen til denne måneds nyhedsbrev. Der er et vidnesbyrd fra en ung mand fra børnehjemmet i Manuguru, (som vi besøger, når vi er i Indien) samt sidste nyt omkring Jacob og Elizabeth. Desuden er der nye tiltag fra Agape Indien Danmark. 

Velkommen til. 

På Agape Indien Danmarks vegne.

 

Fra Jacob

 Et vidnesbyrd fra børnecenteret i Manuguru:

I dag kl. 10.30 kom en af ​​mine ”sønner”, Vamshi, der voksede op på børnehjemmet i Manuguru til mig, sammen med sin mor Beeramma, for at give mig en bryllupsinvitation. Samtidig bad de mig om at registrere ham og hans kones ægteskab den 15. februar 2021. Nyt tøj til mig og til Elizabeth og en gave på 20.000 indiske rupier var også med. Efterfølgende dækkede de mig med et sjal og bad en bøn om velsignelse. Jeg var helt målløs og overvældet med glade tårer i mine øjne.

Vamshi’s far døde, da han var lille, og hans mor var som enke ikke i stand til at tilbyde en god uddannelse og ordentlig mad, så hun besluttede at sende Vamshi på Grace Orphanage (børnehjemmet) i Manuguru for omkring 12 år siden. Vamshi afsluttede sit gymnasium og læreruddannelse for at blive grundskolelærer. Vamshi fandt også Jesus, og senere fandt hans mor også Jesus.

Vamshi og hans mor er meget taknemmelige for Grace Orphanage og for muligheden, der blev givet til Vamshi, da de var i en vanskelig situation og den mulighed, som Vamshi fik for en bedre fremtid. Med et hjerte fyldt af taknemmelighed og taknemmelighed overfor Jesus, og overfor fader Jacob og mor Elizabeth, kom han og hans mor i morges og gav os en sådan ære og respekt. Både mor og søn sagde en ting, og det var, at hvis vi ikke havde accepteret deres søn på Grace Orphanage dengang, ville deres liv have været et helt andet, så de takkede for at have givet liv og håb. Til gengæld gav de os også gaver, og alt som ovenfor beskrevet, og bad mig (Jacob) om at registrere ægteskabet den 15. februar 2021. De sagde, at de arrangerede fest for omkring 1000 mennesker efter brylluppet. Dette er kun ét vidnesbyrd ud af mange hundreder om, hvordan GTSSS Grace Orphanages/Children Homes giver drenge og piger mulighed for at få en bedre fremtid. Jeg vil gerne sige, at I, alle mine brødre og søstre, er en del af denne glæde, som jeg har i dag i mit hjerte, og jeg vil gerne takke jer for at have stået sammen med os i bøn og støtte gennem årene for at opbygge mange fattige menneskers liv til et liv med en lys fremtid og et evigt liv.

Jeg vedhæfter hermed billeder af Vamshi og hans mor, og I må gerne dele dem med jeres venner og kære.

 

Nyt om Jacob og familien

 

Jacob og Elizabeth fik, som tidligere meddelt, konstateret corona for en måneds tid siden og er kommet sig. Siden har Jacob igen været indlagt, og denne gang havde han fået Dengue Fever, som er noget, der overføres efter stik af en myg. Den er dødelig, såfremt den ikke bliver behandlet. Samtidig havde Jacob fået maveproblemer, så begge dele er blevet behandlet på sygehuset

 

Ny hjemmeside

 

Så er vores nye hjemmeside ved at blive frigivet. Stor tak til Jørgen og Eric, som har hjulpet til med det. Der er brugt mange timer, så stor tak til jer for jeres indsats.

Har I ting, som I gerne vil have med, så giv os et praj, og vi vil se på det.

 

Månedens indsamling

 

Vi har valgt at arbejde lidt mere systematisk med indsamling til GTSSS og valgt at starte det, vi kalder: Månedens Indsamling. Resten af februar og marts måned er Månedens Indsamling derfor: Coronahjælp til medarbejdere og børnefamilierne fra børnehjemmene.

Baggrund: Rigtig mange af børnene er stadig hjemsendte, og i den forbindelse uddeler Jacob mad til børnene hver 14. dag, hvor de får en pose med ris, grøntsager mm.

Samtidig er tilgangen af midler til GTSSS blevet mindre over det sidste år, hvor Jacob ikke har kunnet rejse udenlands for at fortælle om GTSSS og arbejdet.

Du kan støtte denne måneds projekt her

 

Kontingent 2021

 

marts er det tid for betaling af kontingent. For en meget stor del af jer sker det helt automatisk, men enkelte af jer får tilsendt et girokort til betaling. De af jer, der får det tilsendt, kan tilmelde jer automatisk betaling ved at tilmelde den til Betalingsservice via de informationer, der er på girokortet.

Med betaling af jeres kontingent er I med til at sikre, at Agape Indien Danmark fortsat kan fastholde sin §8 og §12 godkendelse.

Tak for jeres hjælp.

 

Generalforsamling 2021

 

Agape Indien Danmarks generalforsamling er planlagt til at afholdes lørdag den 24. april kl. 14.

Vi vil i år forsøge at lave den som en kombineret fysisk og online generalforsamling, således at flere kan være med. Den fysiske generalforsamling vil foregå på Fyn - nærmere sted kommer senere.

 

Instagram/Facebook

 

Vi vil gerne bruge både Instagram og Facebook lidt mere. Gå derfor ind og følg begge dele.

Vores Instagram profil hedder Agapeindiendanmark og her arbejder vi lige nu med, over de næste uger, at tage jer med på vores tur til Indien sidste år. I vil se billeder, og vi vil skrive lidt om vores oplevelser.

Vores Facebook profil hedder Agape Indien

 

Ha' en god og velsignet dag

 

Kærlig hilsen

Gert Svendsen