Ekstraordinært nyhedsbrev Februar 2021

Kære sponsorer og medlemmer af Agape Indien Danmark (AID)

Forleden dag fik vi dette nyhedsbrev fra Jacob, og selv om det ikke er ret lang tid siden, I har hørt fra os, vælger vi at sende dette her ud som et ekstraordinært nyhedsbrev.

Her beskriver Jacob selv hans situation, og samtidig er der en stor tak for de midler, der er sendt indtil nu.

På baggrund af dette nyhedsbrev ændrer vi nu månedens indsamling for februar-april til at være en hjælp til nye senge på børnehjemmene. I kan støtte her på dette link. Se mere på vores hjemmesider her.

På forhånd tak.

Gert Svendsen
Formand

 

Fra GTSSS Indien

Kære venner.

Jeg har virkelig prøvet at få sendt dette nyhedsbrev tidligere, men min kone og jeg har begge været syge med Covid-19 her i midten af januar 2021 og har ikke været på kontoret, da vi var i karantæne. Vi har været meget syge med feber, smerter i hele kroppen og tab af lugte- og smagssans i ca. en uge. Mens jeg var ved at komme ovenpå efter dette, blev jeg igen syg med mavesmerter, tandkødsproblemer, feber og kraftig hovedpine. Efter at have haft det dårligt i 3 dage blev jeg endelig indlagt på hospitalet i Khammam, og jeg kom først hjem og tilbage til hovedkontoret sidste lørdag (6. februar 2021). Lægen sagde, at jeg også havde Dengue-feber oveni problemerne med min mave og mavesmerterne, så jeg har fået en masse antibiotika, som også har gjort mig meget træt og mat. Der vil nok gå yderligere noget tid, før jeg er kommet helt over det og er frisk igen. På trods af det forsøger jeg at arbejde 8-10 timer om dagen startende med de presserende opgaver.

 Der er vedhæftet en lille video. Klik på linket: http://gtsss.co.in/link/?p=1406

Mens jeg var på hospitalet, blev jeg så glad for at se, at nogle af mine “sønner” og ”døtre”, som er vokset op på vores børnehjem, nu arbejder på dette hospital som sygeplejersker og laboratorieteknikere. De har taget sig af mig døgnet rundt med særlig pleje og omsorg. Mange af vores medarbejdere og deres familier har også været syge, og nogle er stadig syge af Covid-19. Vi har ikke været i stand til at passe vores arbejde, som vi gerne ville, pga. karantæne. Vi er bagud med meget af arbejdet, men vi gør vores bedste for at få det indhentet. Mit hjerte er fyldt med sorg over ikke at have været i stand til at skrive til jer noget før pga. min situation.

En af vores præster, som hedder Lazarous, var alvorligt syg med Covid-19, og hele familien græd. Tak, om I vil bede for ham og om helbredelse for ham.

På trods af alle udfordringer og helbredsproblemer er Herren med os, så vi giver en stor tak til vores kære Herre Jesus Kristus for hans endeløse kærlighed og omsorg. Samtidig vil vi også inderligt takke jer og jeres familier for jeres bønner og støtte i denne smertefulde og vanskelige tid. Her beder vi fortsat intenst for jer og jeres familier og lægger jer frem for Herren. Tak for jeres trofaste fællesskab i Herren.

Hvem kan skille os fra Kristi kærlighed? Nød eller angst? Forfølgelse, sult eller nøgenhed? Fare eller sværd?...,  Romerbrevet 8:35-39;

Vi priser Gud. Det var et sandt Guds mirakel, hvordan han sørgede for midler til sidste jul og nytår. Mange af jer kære venner har generøst givet ekstra støtte til velsignelse for mange mennesker her i Indien. Vi fastede og bad meget og kæmpede med, hvordan vi skulle kunne opfylde dette store behov, men vor Herre Jesus tog sig af vores behov, så over 10.000 børn modtog jule- og nytårsgaver i form af en pose ris, dagligvarer, tæpper, et nyt sæt tøj, legetøj, hygiejneartikler, slik, tandpasta og tandbørster. Det ligger os meget på sinde at velsigne små fattige og forældreløse børn med ovenstående gaver og dele ud af Guds kærlighed og omsorg til dem. Nogle af disse børn har aldrig set et stykke legetøj. Når de får et stykke legetøj, sammen med de andre ting, bliver de så glade og taknemmelige. Mange tak til jer for at have hjulpet os og for at have taget del i at opfylde dette store behov for hjælp, omsorg og forsyninger til disse børn. Derudover har 1526 præstefamilier modtaget ris, skjorter, sarier, dagligvarer og særlige gaver. 1000 enker modtog sarier og ris. Desuden er der givet til de handicappede børn, 42 spedalskhedskolonier, ca. 500 medarbejdere med familie og til plejehjemmene. Vi blev fuldstændig målløse, da vi så, hvad Gud forsynede os med, og vi takker og priser ham. Alle steder, hvor vi har uddelt forsyninger, har vi inviteret embedsmænd fra regeringen, ministre, lokale embedsmænd eller politibetjente med som øjenvidner til uddelingen og fået et certifikat, så vi kan indberette det til Centralregeringen.

Når vi kigger tilbage på året 2020, har det været et år med mange vanskelige udfordringer på mange måder under Covid-19, men Gud er trofast og har overøst os med sin nåde i denne vanskelige tid, så vi har kunnet hjælpe over 24.716 fattige familier, daglejere og landarbejdere til fods. Inderlig tak til alle jer, som har støttet os økonomisk og stået sammen med os i denne tid.

Hospitalet:  Selv om det har ligget mig på hjerte i mange år at bygge og starte et hospital, har Covid-19 givet os et syn på, hvor vigtigt det er med ordentligt medicinsk udstyr og faciliteter. Om Gud vil, har vi planer om at starte byggeriet af et ”Charity Hospital” snart, men inden da skal vi først søge om regeringens tilladelse. Tak, om I vil bede for, at vi må få alle brand- og bygningstilladelser, så vi kan begynde arbejdet med at bygge hospitalet. Dette hospital vil blive opført med forskellige afdelinger og basis laboratorier til at hjælpe fattige og trængende mennesker.  

Angående børnene:  Ved Guds nåde er vores børn i sikkerhed, og vores teams sørger regelmæssigt for alle nødvendige forsyninger til børnene.  Nu, efter ca. 11 måneder, har regeringen åbnet for gymnasier og kollegier fra 1. februar 2021 med alle Covid-19 forholdsregler. Vores uddannelsesteams og medarbejdere har taget alle forholdsregler for børnenes sikkerhed, når vi genåbner vores uddannelsesinstitutioner. 

I den nuværende situation har vi brug for 2000 køjesenge til 4000 børn, så gradvist er vi nødt til at skaffe flere senge. Hver køjeseng (inkl. madras og hovedpude) koster ca. 18.000 indiske rupier svarende til ca. 15-1600 danske kroner.  Før i tiden var det ikke et krav, men nu er det vigtigt, pga. nye regler for Covid-19, at hvert barn har sin egen seng. Eftersom det er en stor økonomisk udgift og et stort ansvar, beder vi for dette og har planer om at anskaffe dette gradvist, som Herren giver os midlerne. Tak, om I vil bede for dette behov.

For nylig, under min karantæne, blev jeg rigt velsignet ved at læse i Apostlenes gerninger, og jeg blev meget opmuntret af Guds mand, apostlen Paulus. Derfor, kong Agrippa, har jeg ikke været ulydig mod det himmelske syn.   Apg. 26;19.

Mange tak og Gud velsigne jer.

 

Biskop M. Jacob,

GTSSS – INDIEN.

www.gtsss.org ; e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. ; Mobilnummer: +91 9492 721 363

 

Ha' en god og velsignet dag

 

Kærlig hilsen

Gert Svendsen