Hjælp 120 unge mænd med en uddannelse til elektriker

Der mangler ca. 285000 for at få den nye afdeling af skolen færdig. Har du en mulighed for at hjælpe med lidt eller meget? Tryk her for at hjælpe med et hvilken som helst beløb

https://www.collectpay.dk/ai/teknisk-skole


Den tekniske skole under GTSSS

Den tekniske skole er et længe ventet tilbud til drengene fra børnehjemmene om at få en uddannelse der gør dem i stand til at kunne brødføde sig selv og deres familier.

Skolen tilbyder 4 områder

  • Dieselmekanik
  • Rørsmed
  • Svejser
  • Elektriker

Skolen tilbyder hvert år 60 nye elever på hver linje på en 2 årig uddannelse, således at der starter 30 nye elever på hver linje hvert år.

Den 17 juni sidste år åbnede den tekniske skole så med elever på alle 4 linjer.


Udvidelsen af elektrikerområdet.

I løbet af efteråret 2019, viste området stor mangel på elektrikere i området, grundet mange store virksomheder der arbejder med elforsyning og industri. Jacob blev spurgt om muligheden for at tage yderligere elever ind. Derfor er man nu i gang med at udvide den afdeling der uddanner elektrikere med faciliteter til yderligere 2 gang 60 elever.

Da vi var på besøg i Indien, var vi også ude for at se den tekniske skole. Dejligt at møde et hold unge mennesker, som var i gang med at uddanne sig til elektrikere og med at skabe en fremtid for dem selv og deres familier.

Hele udbygningen incl. Bygninger, inventar og udstyr, koster kr. ca. 550.000 kr. Det er ret utroligt, at man for det beløb kan give 120 unge mennesker bygning og udstyr der gør dem i stand til at kunne forsørge sig selv og sin familie. Tak om I vil være med til at bede om dette

Sidste nyt fra Biskop Jacob:

I øjeblikket er vi i gang med at lægge tag på bygningen. Arbejdet kunne have været slut nu, men på grund af at vi mangler de sidste midler, og at vi ikke har så mange håndværkere til rådighed lige nu, går det lidt langsommere. Regeringen har udsat inspektionsdatoen midlertidigt grundet Coronasituationen, men vi ved ikke hvornår de vil fastsætte en ny dato for inspektion. Det kan være ved udgangen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj, alt afhænger af Coronasituation. Vi står stadig og mangler ca. 38.000 euro for at færdiggøre byggeri af værksteder, installation af udstyr, møbler, maling og andre nødvendige ting. Enhver støtte, du kan sende på dette tidspunkt, ville være en stor hjælp.