Gospel for Tribals Social Service Society

Gospel for Tribal Service Society (GTSSS) er en missions- og hjælpeorganisation fortrinsvis blandt stammefolk, kasteløse og spedalske i Indien. GTSSS blev grundlagt i 1994 af den indiske pastor, Jacob Marineni, i delstaten Andhra Pradesh. I dag strækker arbejdet sig langt ud over Andhra Pradeshs grænser.

En af grenene er et om fattende børnearbejde. GTSSS har i dag omkring 6.500 børn bor der på et af organisationens mange hjem. De får ophold og en uddannelse som de kan bruge efterfølgende.


Nogle af børnene på hjemmene er af spedalske forældre. I Indien er der ca. 5 millioner mennesker, der er ramt af spedalskhed, og de udgør så absolut bunden i det indiske samfund. Med to ambulancer, bemandet med læger og sygeplejersker samt anden form for hjælp, rækker GTSSS ud og gør en forskel i de 42 spedalskhedskolonier, som organisationen har kontakt med. Jacob Marineni og hans medarbejdere i GTSSS har et stort hjerte for denne gruppe udsatte mennesker.

GTSSS har i dag ca. 1250 indfødte pastorer/missionærer og over 1600 menigheder i stammeområderne med omkring 200000 medlemmer, og hver måned kommer 1000 nye medlemmer til. Man har arbejde i over 6.000 landsbyer. Disse pastorer/missionærer forkynder budskabet om Jesus med deres eget liv som indsats i områder, der er utilgængelige for andre end indfødte. GTSSS har egen bibelskole, der årligt uddanner mere end 100 pastorer/missionærer.

I Managuru findes i dag, foruden et børnehjem, også et hjem for handicappede børn, som går i samme skole som de andre børn. Det største hjem findes i dag i byen Khammam, hvor der er omkring 2000 børn og unge, og hvor der foruden alm. børnehjem med skole, også er sygeplejeskole og missionsskole. Det 2 store børnehjem er i Hyderabad, der har omkring 1200 børn og det 3. største er i Managuru hvor der er ca. 650 børn.  GTSSS har også to hjem for ældre, som ellers ville være henvist til at tigge i hindutempler.

GTSSS har hidtil etableret ca. 1.300 vandbrønde, kaldet ”Jesus-brønde”, i landsbyer, som ellers ville være uden eget vand. Flere hundrede landsbyer står på venteliste for at få en ”Jesus-brønd.”

Vil du læse mere, så skriv til os, og vi sender dig gratis bogen om Jacob og hans liv, hvorledes det hele begyndte og hvorledes det er vokset til det, det er i dag.


Livet er smukt

Næstekærlighed er et nøgleord i kristendommens budskab. Biskop Jacob startede organisationen GTSSS. 

Det handler om at praktisere det kristne budskab og om at række ud til mennesker som ingen vil tage sig af.

Klik her for at se video fra arbejdet, januar 2014