Videregående uddannelserDen tekniske skole under GTSSSEt billede, der indeholder person, personer, gruppe, mængde
     
     Automatisk genereret beskrivelseDen tekniske skole er et længe ventet tilbud til drengene fra børnehjemmene om at få en uddannelse der gør dem i stand til at kunne brødføde sig selv og deres familier.

Skolen tilbyder 4 områder:

·         Dieselmekanik

·         Rørsmed

·         Svejser

·         Elektriker

Skolen tilbyder hvert år 60 nye elever på hver linje på en 2-årig uddannelse, således at der starter 30 nye elever på hver linje hvert år.

Den 17. juni 2019 åbnede den tekniske skole så med elever på alle 4 linjer.


Udvidelsen af elektrikerområdet.

I løbet af efteråret 2019, viste området stor mangel på elektrikere, grundet mange store virksomheder der arbejder med elforsyning og industri. Jacob blev spurgt om muligheden for at tage yderligere elever ind. Derfor er man nu i gang med at udvide den afdeling der uddanner elektrikere med faciliteter til yderligere 2 gang 60 elever.

 

Da vi var på besøg i Indien, var vi også ude for at se den tekniske skole. Dejligt at møde et hold unge mennesker, som var i gang med at uddanne sig til elektrikere og med at skabe en fremtid for dem selv og deres familier.

 

Den nye afdeling er nu godkendt, og man forventer at kunne gå i gang i sommeren 2021, grundet coronasituationen.

 

Støt en teknisk skoleelev i 2 år. 

 

Sygeplejeskolen under GTSSS

 

Et billede, der indeholder person, gulv, indendørs, personer
     
     Automatisk genereret beskrivelseGTSSS har en sygeplejeskole som i dag tilbyder uddannelse til sygeplejerske på en 3 årig og 5 årig uddannelse.

 

Der optages hvert år xxx antal studerende, og det er først og fremmest de piger der har mod og evner fra børnehjemmene der får tilbuddet.

 

Vi har flere gange besøgt sygeplejeskolen, og det er en fornøjelse at se hvor meget du slider i det for at få en uddannelse, og for at komme væk fra slummen og få nye muligheder.

 

Sygeplejeskolen uddanner også et antal laboranter, som kan være både drenge og piger.

 

Støt en sygeplejerske i 3 eller 5 år

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.