Agape Indien Danmarks aftalevilkår

Følgende beskriver de vilkår, der gælder, når du giver et bidrag eller er sponsor via Agape Indien Danmark

Bidrag foretaget via hjemmeside

Når du bidrager via vores hjemmeside, er der to muligheder:

1: Du indgår en aftale om et enkeltstående bidrag.

2: Du vælger at ”Støtte et barn”, ”Støtte en indfødt missionær” eller ”Støtte en sygeplejerske under uddannelse” ved at indgå en aftale om et fast bidrag.

Aftalevilkår for faste bidrag og sponsorater

Hvis du indgår en aftale om et enkeltstående bidrag, er der ingen fortrydelsesret når du har trykket betal.

Hvis du indgår en aftale om at betale et fast bidrag, løber aftalen fra den dag, du melder dig som fast bidragsyder, til udgangen af den kalendermåned, hvori du opsiger aftalen. Dit bidrag til eller sponsorat i Agape Indien Danmark er et frivilligt samarbejde, som du altid kan opsige enten telefonisk (tlf.nr.: 20581777) eller skriftligt (mail: mail@agapeindien.dk). Hvis sponsorbarnet stopper i vores program af den ene eller anden grund, vil vi kontakte dig, for at tilbyde dig et nyt sponsorbarn. Der vil ikke være fortrydelsesret på det bidrag der allerede er afgivet. Der vil i alle aftaler, om fast bidrag, blive oprettet BetalingsService aftale, og der bliver ikke trukket noget beløb ved godkendelsen af aftalen.

Hvis du er blevet ringet op af en person fra Agape Indien Danmark, er det fordi, du enten har bedt om dette, eller hvis vi har brug for at tale med dig i forbindelse med oprettelse af en sponsoraftale.

Du kan læse i vores privatlivspolitik, hvilke og hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med enkeltstående og faste bidrag.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til telefonisk på tlf.nr.: 20581777 eller skriftligt på email: mail@agapeindien.dk.