Bliv virksomhedssponsor i Agape Indien Danmark

Som virksomhed / selvstændig erhvervsdrivende kan du støtte Agape Indien Danmark via en sponsorpakke. Ved dit sponsorat støtter du foreningens arbejde økonomisk, og det forskellige missionale og diakonale arbejde i GSS i Indien.

Vi giver din virksomhed eksponering på vores nyhedsbreve og vores elektroniske medier overfor ca. 600 medlemmer rundt om i hele Danmark samt for personer der kommer forbi vores medier.

Du / I får Logo på forsiden af vores hjemmeside med link til sponsorside, hvor I sammen med jeres logo har en mulighed for 10 linjers beskrivelse af jeres firma / organisation, og med link til jeres egen hjemmeside.

Nederst på vores elektroniske nyhedsmail, som udkommer 8-10 gange om året til over 570 private, menigheder og virksomheder, får I logo, med link til jeres egen hjemmeside.
Nederst på vores skriftlige nyhedsbreve som kommer 2-3 gange om året, jeres logo.

Prisen for et sponsorat er minimum. kr. 10.000 pr. år, eller hvad mere I vil give, og det tegnes for et år ad gangen.

Promover din kirke via Agape Indien Danmark
Vil I gerne promovere jeres kirke, har I en mulighed for som kirkefællesskab at støtte arbejdet.

Det gør i ved et beløb som en gave til Agape Indien Danmark. I får logo på forsiden, med link til sponsorside, og derfra link til jeres hjemmeside. Minimum gave er kr. 5.000 pr. år.

Klik her for at komme til kontaktsiden…

Virksomhedsponsorer som støtter Agape Indien Danmark

Høng X ApS

Velkommen til Nettolager på Østergade 3 i Høng – din pålidelige partner inden for opbevaring. Vi tilbyder moderne og sikre opbevaringsrum, til både private og erhverv. Vores rum er velegnede til midlertidig eller langvarig opbevaring af dine ejendele, uanset om det er møbler, inventar, overskudsvarer eller personlige genstande.

Kirker som støtter Agape Indien Danmark

Fjordlandskirken

frederikssund frimenighed

Fjordlandskirken, den tidligere Frederikssund Frimenighed, har til huse midt i Frederikssund, ca. 400 m. fra
S-togstationen til København. Der er gudstjenester hver søndag, hvor der også er børnekirke. Der er teensamling alle tirsdag i lige uger, der er legestue to gange om ugen og mad med mening hver anden uge. Fjordlandskirken støtter adskillige projekter i udlandet, se mere på hjemmesiden, og kontakt kirken for yderligere.    

Nexø Frikirke

Kirke for byen, kirke for dig!

Nexø Frikirke er et  lokalt kristent fællesskab, som består af folk fra forskellige kirkebaggrunde og andre som aldrig før har gået i kirke. Vi ønsker at være et rummeligt sted, hvor der er plads til alle, uanset deres baggrund eller livshistorie. Vi ønsker at gøre en positiv forskel i Nexø. Du er hjerteligt velkommen til at komme og være med.

Bornholmerkirken

en kirke for alle generationer

Bornholmerkirken er et fællesskab bestående af bornholmere i alle aldre og i mange forskellige livssituationer. Den kristne tro er det, som binder os sammen.

Vi håber, at du kunne tænke dig at blive en del af vores menigheds-familie.

Her er altid en plads til dig.

Vi ønsker at være et åbent og inkluderende fællesskab, hvor alle kan lære Gud og den kristne tro at kende. Derfor henvender vores gudstjenester og andre fællesskaber sig også til dem, der ikke er vant til at komme i kirke.