Grace General Hospital

Run by Grace Service Society

Som baggrund for opstart af et hospital i Khammam ved vi lige nu nedenstående, og mere vil komme efterhånden som vi får mere at vide omkring hospitalet.

Fra det fulde prospekt, som vi har liggende, har vi hentet følgende.

Der er flere årsager til at vi nu giver os i lag med at etablere og drive dette hospital.:

  • Der er lige nu et utilstrækkeligt antal diagnose- og behandlingsfaciliteter i stammedistrikter i Khammam-distriktet, Mahabubabad distrikt, og Badradri kothagudem distrikter i Telangana State samt i de nærmeste distrikter i nabostaterne Chhattisgarh og Andhra Pradesh, og der er et behov for moderne og nyeste trends og teknologier inden for diagnose og behandling under ét tag.
  • Der er mindre end 1,3 senge pr. 1000 mennesker i Indien. I modsætning hertil har Verdenssundhedsorganisationens en anbefaling på 3,2 pr. 1000 mennesker.
  • Der er i forbindelse med sygeplejeskolen brug for et sted, hvor sygeplejerskerne kan få den tilstrækkelige praktiske erfaring under deres uddannelse.

Støt Grace General Hospital Herunder:

Grace Healthcare-faciliteter har en meget vigtig rolle i at forbedre menneskers livskvalitet. Med en større sundhedsbevidsthed bliver der en stigende efterspørgsel efter bedre sundhedsfaciliteter og -tjenester.

I betragtning af denne stigende efterspørgsel vil det foreslåede Multi Specialty Hospital have følgende mål:

  • At starte, etablere vedligeholde, drive, drive og administrere ‘State-of-theart Multi-Specialhospital’ til modtagelse og behandling af personer der lider af forskellige former for sygdom.
  •  At installere de bedst tilgængelige medicinske teknologier af internationale standarder for at nå det nævnte mål.
  •  Fremme det højeste niveau af rehabilitering og uafhængighed gennem genoprettende sygepleje ved hjælp af en teamtilgang og samarbejde med terapidiscipliner efter behov.
  •  At starte, etablere, vedligeholde, drive og administrere en effektiv ambulancetjeneste, Blodopbevaringscenter og apoteksbutikker til at støtte multispecialhospitalet.
  •   At udføre alle handlinger, gerninger eller ting, som er nødvendige eller hensigtsmæssige for fremskridt eller opnåelse af viden til de nævnte objekter.